torsdag, oktober 02, 2008

Taffel årets nättidskrift

Som Pia R Bendel, gastronomisk konsult, skriver på sin blogg : "Det är sjysst att Lisas Förare Winbladhs generositet med bland annat kunskaper får en synlig belöning". En välförtjänt seger.

Jag kan enbart hålla med då jag följt Lisa från början när Taffel kom till och vet hur mycket jobb hon och gänget bakom sajten lagt ner. Samtidigt har de delat med sig och bjudit in andra bloggare och journalister att vara gästskrivare på deras sida. Taffel är mycket bra och jag rekommenderar den varmt.
Sajten tävlade i gott sällskap med bl a Carl Bildts blogg Alla dessa dagar, Vassa Eggen, forskning.se och andra namnkunniga sidor. Läs mer om Årets nättidskrift.

Motiveringen för priset löd så här:

"Denna tidskrift lyckas på ett smakfullt sätt kombinera sött och surt och svårt och lätt utan att för den skull smöra för läsarna. Taffel.se inbjuder till nya smakäventyr med 314 ingredienser samtidigt som den hyllar simpla ägg som bara ska kokas. I nästan en timme. Personliga tips, råd och reflektioner samt kärleken till mat, recept, kemi, grytor och råvaror blandas med aversion mot fräscha sallader, champagne och bananflugor. Var kan en storm i en vitlökspress bryta ut? På Taffel.se – nättidskriften för alla som äter."

Det goda köket har inlett ett samarbete med Lisa och hon kommer att leda ett av scenprogrammen på mässan i höst.

av Kinna

Inga kommentarer: